fredag 21 december 2012

Salong Poppitopp
  From. fredagen den 25:e januari kommer jag att börja jobba fredagar igen! Älskar mitt jobb och det ska bli så himla kul att få smygstarta lite, och fredagar som är bästa dagen och allt! Åh jag längtar!
Vackra Poppitopp
Visar några bilder från mina tävlingsbidrag i olika tävlingar genom åren:
Fina Maria som modell. Här hade jag nyss börjat som lärling på Poppitopp och Stina tyckte jag skulle vara med och tävla och jag var skitnervös innan, men tyckte det var jättekul när jag väl höll på ;) Tessan (som tyvärr inte jobbar på poppitopp längre) och min chef  Stina (det var vi som jobbade på salongen just då) vann varsin kategori i den här tävlingen och tog med sig mig till Berlin där de tävlade mot bidrag från hela världen. Vilken värld de förde in mig i! Galamiddag och så himla maffigt!! Jag gick bara runt där alldeles pirrig och tänkte: "tänk att jag har det här som JOBB"! Jag är så lyckligt lottad!)
Fina Tessan som modell, jag och Tessan gick och utbildade oss till frisörer tillsammans och är numera kollegor också! =) Det här året jobbade jag, Cissi, Stina och Tessan, och vi kom alla fyra med bland de fem bästa i tre olika kategorier men ingen av oss gick hela vägen vidare..


Fina Ida som modell =) Det här året kammade min kollega och kära vän Cissi hem första platsen och fick åka med hennes vän och modell Malin till Las Vegas!! Förstår ni, vilken upplevelse!
Senaste tävlingen jag var med i var i samband med att Kronprinsessan och Daniel skulle gifta sig, det här var mina bidrag på hur jag tyckte vår prinsessa skulle se ut i håret på hennes stora dag. (Det var alltså ingen som skulle styla hennes så, utan svenska folket fick gå in och rösta vad de tyckte för skojs skull ) Min fina lillasyster och min fina vän Linda som modeller. Och den här gången kammade Stina, vår chef, hem första och tredje platsen! Jag har så otroligt duktiga kollegor som inspirerar mig varje dag!! 


Jag måste ju visa er de vinnande bidragen också!! =) Jag är ju så stolt!


Stinas vinnande bidrag

Tessan vinnande bidrag
Cissis vinnande bidrag

Stinas vinnande bidrag i Tipsa Vickan-tävlingen

Jag är inte säker..men jag tror att det var den här uppsättningen som knep 3:e platsen i Tipsa- Vickan.

Så in och boka upp er nu! ;) Vi har internetbokning så det är jätte smidigt! Självklart kan ni ju ringa också! 026-122530

1 kommentar:

Linda sa...

Vad roligt att se dom där bilderna! I sommar blir det förhoppningsvis bröllop, så då vill jag ha en fin uppsättning! ;) Kram Linda

av lycka, mys, pirr i magen och kärlek