torsdag 29 november 2012

Första snön

Den kom ju i och för sig för några veckor sedan, första gången, men det hann jag inte få med på bild ;) Men nu så!
Älskar fina renfällen som jag fick i present av min Fin! Så varm och gosig under rumpan när man åker pulka eller bara ska sätta sig ner för att vila en stund!
Gullhjärtat, lycklig över sin snöboll ;)Köpte vantar från Didriksons, men blev så besviken.. =( När vi kom in och klädde av oss var hennes händer iskalla och alldeles röda. Och då var det bara en halv minus ute och vi var ute ca 45 min kanske.. Någon som har någon erfarenhet? Regnställen deras har ju fått bäst i test och så.. trodde de skulle vara bra..Och Theo, lillhjärtat, bara växer och växer! =) Den 19:e blev han ett halv år och väger nu 10250 g och är 71,5 cm lång. Han är ganska stadig när han sitter själv nu, men faller tillslut åt något håll ;) Han har börjat säga Dadadada, blablabalabla och det låter så gulligt! Sedan en vecka tillbaka sover jag och Theo i vardagsrummet då vi är i full gång med operation "inte äta på nätterna" 
Det går sådär.. ;P Både med sprängfyllda spända bröst och en ledsen kille som är svår att få att somna om.. men men.. det blir bättre ;)
Underbara lilla gosunge!!!!!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Fina underbara <3 Massor med pussar från Melle och moster

Helena sa...

Va fina dom är, era små kottar :)
Visst är det härligt med snö?!
Emma älskar det och skulle åka pulka dygnet runt om hon fick.

Ang. vantar så har Emma Everst-tumvantar. Hittills har hon haft varma händer i dom iaf, hur dom står sig när snön blir till slask vet jag inte.
Vantarna har en dragkedja längs sidan så dom är lätta att sätta på, och sen även ett kardborre band att spänna runt handleden så dom sitter kvar. Tycker dom är kanon. Emma har stl 2 år, och dom passar bra fast hon är 3 år.
Hoppas ni hittar nå bra vantar till Ella. Inte kul att bli fryssen om händerna.

Ha det bäst och hälsa familjen!

Kram Helena

av lycka, mys, pirr i magen och kärlek