tisdag 28 december 2010

Ella, min undebara Ella ;)

Lilla älskade goshjärtat, inatt blir hon 3 månader!!! =)

I går var vi och mätte och vägde, samt vaccinerade lillstumpan! Nu är hon 63,5 cm lång och väger 6500!
Hon var så go och glad och flinade stort och "pratade" med barnmorskan, ovetandes om vad komma skall, så vad ledsen och arg hon blev, lilla vännen, när de stack henne i båda benen samtidigt. Men hon var så duktig!

Som jag skrivit om tidigare så snuttar ju Ella på fingrarna. Jag och Tommy har sett att de har blivit röda och svullna så jag visade det för barnmorskan, och hon såg att de även var lite gula närmast nageln så hon tyckte vi skulle ha alsollösning, kompress och sedan en vante över så hon inte kommer åt att stoppa in allt i munnen.
Jag och Ella åkte direkt till apoteket och handlade och så tog vi även en sväng in på Barnens hus för att köpa hem och testa andra nappar än de vi tidigare testat och då fick Ella ett par nya söta strumpor eftersom hon är så duktig ;) 


                                       Snuttar på vanten istället.

Ella var jätte trött igår efter vaccinationen och sov nästan hela eftermiddagen och kvällen, vaknade bara för att äta och en stund under kvällen var hon riktigt ledsen, men jag tyckte det gick bra.
Vi försökte lite med de nya napparna, men de var inte så populära, vi får traggla vidare ;)

Ella har fått lite sov rutiner nu i alla fall =) Hon somnar så sött vid 22-tiden och sover till ca 04.00 eller 05.00, då ammar vi sedan somnar hon om till ca 07.30, amma igen sen brukar hon sova till 9-tiden =)

1 kommentar:

Therese sa...

Snuttan då va gå hon är som suger på vanten istället för fingrarna =) Så go!! Nellie sov i 4 dagar av sina de där sprutorna =) Hellre det än att de blir jätteledsna och får hög feber som de kan få =(

av lycka, mys, pirr i magen och kärlek