torsdag 25 juni 2009


Igår var jag ledig! Underbart!
Hade ställt klockan på 8.00 och då var hela himlen molntäckt och jag blev så besviken, men efter 9.00 blev vädret underbart igen ;)
Åkte iväg till brämmen med picknick, musik, tidningar och en bra bok.

Låg i solen och njöt från kl 10.00 till 16.00! Det blåste och svalkade mycket sådär farligt så man inte känner om man bränner sig. Jag hade smörjt mig med solskyddsfaktor 10, men jag brände mig lite på armarna och ryggen ändå, men det känns mycket bättre idag! Gud vad härligt för er som har semester den här veckan! =)


Invigde min nya bikini från nelly, jätte fin! Köpte även en sval tröja på Veromoda på rean som var jätte härlig en varm dag som denna ;)


Idag däremot börjar jag jobba kl 9.00 och jobbar enda till 20.00 så det var skönt att ladda batterierna igår ;)

6 kommentarer:

I Lindas värld sa...

Vad härligt du har haft det gumman =) Var du iväg ensam?
Jag har pressat hela dagen idag, helt underbart!

Puss och kram

Anonym sa...

Ja det är ju alltid roligare med sällskap, men samtidigt kan det ju vara lite rogivande att åka själv också ;) Tuff brud du! =)

Fick du lite färg då? ;)
Puss puss Linda

Sofie sa...

Å vilken skön dag du ser ut att haft! Är det en bikini från Wonderland? Jag är jätte sugen på att beställa en sån men funderar lite över vilken storlek. Är dom normala i storleken? Kramis Sofie

Linda-Marie sa...

Haha!
Jag visste inte att du också hade varit ute på stranden helt solo?! Igår när jag ringde dig, undrade jag om du ville följa med mig.. men när jag inte fick napp, då åkte jag ensam.

Ha det gott!
Kram Lia

Tessan sa...

va underbart det ser ut stumpan! Saknar dig sötis!

Sofie sa...

Hur länge har du semester Sofie :) Jag tänkte boka en tid hos dig via sidan men fanns ingen förrän i mitten av augusti, typiskt när man är sent ute :) Hoppas du har en skön semester iaf!! Kramis Sofie

av lycka, mys, pirr i magen och kärlek