torsdag 1 januari 2009

Slappis! ;)
Inte bara jag som har haft en rikitig slappardag idag? Majsan ser så mysig ut, lyckades smyga fram och fånga henne på bild! Gosan! =)
Har legat i soffan nästan hela dagen under en filt och kollat på Vänner-maraton. Inte bakis, drack mycket igår, men under en lång tid, så jag kände mig nästan nykter när vi for hemåt.
Men det har bara blivit så, en slappar dag.. Ska kolla på Parlamentet 10 år kl 20.00, sen blir det nog film - Nära och kära. Jobbar imorgon, sen är det helg igen! =)
Hela dagen framför tv:n, hua! men ibland får man väl ha sånna dagar? =)

6 kommentarer:

Vägen till Drömhuset sa...

hejhej :) vad fin du är i klänningen. du skulle ju kunna extraknäcka som modell, toppenfin ju!

tack för din kommentar inne hos mig, jag är så nöjd med rummet.. stjärnljusstakarna finns på perlanliving.se, rea! brickbordet har vi haft sen lägenheten, älskar det!

ha det gott!

stor kram sara

Vägen till Drömhuset sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Vägen till Drömhuset sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Vägen till Drömhuset sa...

bara så att du vet så var det jag som tog bort två inlägg, datorn fick spunk och publicerade 3 exemplar av inlägget ovan..

stor kram sara :)

Vägen till Drömhuset sa...

hej igen :) ja slå till! men ett tips, ha kronljus i dem, och inte nå billiga smalare ljus från typ ica.. har haft vita kronljus från ikea och det funkade, inget rinn eller nåt.. sen hittade jag 2 röda ljus från ica i gömmorna.. och de rann på en gång ner på zinket.. så man fick sitta och skrapa bort det..som tur var blev det inga skador..

jaja, här sitter jag mitt i natten och berättar ljushistorier.. *ler*

nä nu ska jag fortsätta jobba..

ha en underbar tisdag när du vaknar :)

stor kram sara

Karin sa...

heej! hahha du skrev att du pratade med mallan och att han sa att hon tyckte att jag skulle passa i det;) och näe, jag ska inte flytta till stockholm, var där för sommarjobb i vimmerby, så om jag får det flyttar jag till småland under sommaren och är på astrid lindgrens värld en hel sommar:)

av lycka, mys, pirr i magen och kärlek