söndag 13 januari 2008Finns det något som gör en så lycklig, som solken, en nybäddad säng och nya fina snittblommor? =) Det finns så mycket, som är så lite, men endå gör så mycket ;) Härligt!


Hoppas solen sken på er idag också!Passade på att knäppa lite kort när solen letade sig in i sovrummet imorse och på samma gång visa ännu mer fina julklappar jag fick.

Älskar de här sängkläderna! Fick dem av mamma och pappa, det är i satin från Hemtex och jag vill bara ligga kvar och njuta ;)

De vita kuddarna med två blå stjärnor på har jag beställt från Ellos (tror jag;) Och den vita med beige stjärna kommer från Grand och är köpt på Divas boning.

2 kommentarer:

Linda sa...

Jätte fint! Vi fick också nya sängkläder av satin i julklapp....förresten det vet du ju för du har ju sovit i dom haha!

Puss

Linda sa...

Hej stumpis. Tänkte bara höra så att allt är bra med dig? ;) Jobbar du å sliter? Själv har jag varit dålig i veckan. Är fortfarande. Jobbar hela helgen. Trist som bara den.
Jag och Camilla planerar en bastukväll hemma hos henne. Det vore jätte kul om du ville vara med. Det blir ev. den 2 feb. Vi väntar på att en av hennes kompisar ska komma hem från Thailand bara för hon vill också vara med =)

Love U. Puss puss!

av lycka, mys, pirr i magen och kärlek