måndag 15 oktober 2007







Sitter här vid datorn och har tänt lite ljus, vilket mysigt sätt att starta dagen på ;)



Brukar oftast ligga kvar i sängen så länge som möjligt, men imorse gick jag upp en timme tidigare än vad jag brukar. Har hängt tvätt och donat lite. Så skönt att komma igång på morgonen.. vet inte varför jag envisas med att ligga kvar annars?



Det var jätte mysigt hos mamma och pappa igår! Vi fick god mat och jag sydde mina gardiner och kuddfodral ;) Sen mös vi med Beck, chips och godis =)




Får lägga ut bild på gardinerna sen, tror att det är lite för mörkt ute just nu för att få någon bra bild..


Hoppas ni får en underbar dag! Kram

4 kommentarer:

Anonym sa...

Vad fin blogg du har nu gumman! Det har du alltid haft, inte så... *hihi* jag bara ÄLSKAR plommonlila! Ljuvlig färg att titta på.
Vad du är duktig att pyssla. Det händer grejer hos dig hela tiden! *skratt*

Jag håller med om hur man är på morgonen... jag drar ut på det in i det sista jag också. JÄMT! Trots att jag tycker att det är så skönt att komma upp!

Man är ju knäpp!

Ha det gott gumman!
Puss och kram!
Lia

Anonym sa...

Godmorgon sötis!! :) Vad höstfint du har gjort på bloggen! MYYYS!! Ang. Sthlm så spelar det ingen roll för mig vilken helg vi åker men helst vill jag ju ta en av lördagarna då jag är ledig, så jag slipper ta ledigt. Men jag är ju ledig varannan lördag så någon av dem borde ju passa. Nu ska jag lägga upp lite bilder på vårt kök, på min blogg. Love you! Puss!!

Anonym sa...

Vad fin du har gjort din blogg=) Jag saknar min gamla blogg, går att göra dom mycket finare, men jag orkar nog inte göra en ännu en ny....hehe

Härligt att ha lite mer tid på morgonen, skönt att pyssla med annat innan man åker till jobbet, det älskar jag =)

Love U
Puss puss

Anonym sa...

Åh så mysigt med tända ljus och mysa till sig ordentligt när höstvinden viner utanför fönstret. Fin stolarna blev också (i inlägget nedan)
Ska försöka komma in på salongen i veckan eller ringa och boka tid, behövs en genomkörare igen.

Ta hand om dig gumman.
Kramar!!

av lycka, mys, pirr i magen och kärlek