onsdag 24 oktober 2007

Inredning i Berlin



Vi hamnade på en "lyx" gata i Berlin, mest Louis Vuitton, Prada, Gucci så långt ögat nådde.. lite VÄL dyrt för min plånbok! Men vi hittade också några guldgruvor ;)


Tre inredningsaffärer shoppade jag ifrån ;)


DOM CHRISTIAN KOBAN

Här fanns det mycket snyggt och till bra priser!! Bla. jätte snygga tapeter för ca 250 svenska kronor! Mycket snygga möbler, och grymt snygga lampor!=) Hittade två som jag blev stormförtjust i och fick med en på bild iaf ;)


Den här lampan kostade runt 1500 kr, inte alls farligt om man tänker på att i sverige hade dom nog slängt på några tusenlappar till!

Sen hittade vi en affär som hette Strauss INNOVATION

Här kunde man handla snygga satin sängkläder, örngott och påslakan för lite mindra än 300 kr! Och mycket julfint hade dom fått in också!!! *mys* Självklart även en massa olika ljuslycktor och annan inredning.

Sist men inte minst handlade jag lite på en affär som hette EINS ZWEI DREI, mysig affär där det fanns mycket gobitar =)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Åhhhh va roooligt!!! Dessutom var du säkert superdupersnygg på galakvällen!!!

Puss puss

Anonym sa...

Vilka läckra bilder du har tagit stumpan!!! Åhh vad jag längar tills på fredag och får se allt myyys! Då blir det god mat, chips o massa godis!! Vad bra att vi ser till att styra upp det här. Promnad och massa prat måste vi också hinna! Love you. Miss you! Godnatt puss!!!! *smack*

av lycka, mys, pirr i magen och kärlek