tisdag 27 februari 2007

Kan man..
.. bli annat än lycklig när man ser den här söta kossan? Skulle nog ha ett stort leende på läpparna varje gång jag kom innanför dörren om den satt där och väntade på mig ;)

Just nu special pris, 99 kr på www.countrybymail.se (annars 159 kr)

bilder: www.countrybymail.se

5 kommentarer:

Linda sa...

Hihi du är rolig du stumpan! Men jag måste hålla med om att det var gullig ;) Nu har jag i alla fall varit hos frissan och köpt en intensivtoning. Så nu är jag redo för en uppfrächning. Tack för att du tar dig tid ;) Puss

Johanna sa...

Hej sofie! Gillar din blogg! Nu har jag inspirerats och tänkte att jag skulle starta en blogg också, funderade bara hur du har fått fram räknaren som berättar om dina besökare, är det sk feedburner?jag känner mig helt borta=)Tack på förhand!

sofie sa...

johanna: Gud vad kul! Du måste skriva din adress sen så jag kan komma och hälsa på dig på din blogg också =) Jag fick hjälp av en söt tjej, är helt borta själv också ;) Men hon skrev: Gå in på www.susnet.se, klicka dig in på statestiktjänster och bli medlem, sen får du ett mail med en länk som du måste gå in på. Sedan klickar du på Inställningar-mina koder-räknare 1. Där finns koder som du måste kopiera in på din blogg! =) Lycka till! Vad glad jag blir att du gillar min blogg! Jätte kul att höra! Massa kramar Sofie!

Anonym sa...

Tack snälla du! Nu har jag också fått en räknare, tack vare dig! Så nu e d bara att kika in om du känner för det!

Sofie sa...

linda: Vad kul!! Självklart, jag tycker ju att det är roligt! ;)

johanna:Vad gullig du är! Sprang in på din sida på en gång! ;) Jätte fin!!

av lycka, mys, pirr i magen och kärlek