söndag 20 januari 2013

Ellahjärtat

Himlen har varit så otroligt fin några eftermiddagar nu! 
Mamma och Pappa har ett kort på mig när jag var liten som jag alltid älskat. Jag har en ljusblå overall med rosa mössa och vantar, och himlen är sådär rosa-och-blå-vacker. 

Jag har tänk ända sedan förra vintern att jag skulle vilja knäppa en bild på Ella och himlen men det har inte blivit av.
När vi var på väg och skulle handla igår började himlens färger träda fram. Theo hade somnat så jag kunde inte låta bli att stanna och knäppa några bilder. Ella tyckte det var jätte roligt! (så himla kul för hon börjar bli lite leds på mig och mitt fotande! Med all rätt! ;)
Min underbara vackra lilla tjej! Hjärtat spricker!

 Måste bara berätta om när jag hämtade Ella från dagis i onsdags!
Ella märkte inte ens att jag kom för att hon och Oskar hade så roligt och sprang runt och busade och jagade varandra. När hon sen får syn på mig springer hon fram och kramar om mig.

Othilia, en tjej i Ellas grupp som är ca ½ år äldre än Ella och jätte duktig på att prata, kommer fram och säger: Ella är min bästa kompis. -Är hon?! Åh vad roligt, svarar jag. -Ja, fortsätter Othilia, Ella och Lilly, fast Lilly sover nu. 
Jag vet sedan tidigare att Lilly och Ella verkligen har funnit varandra och har så roligt ihop, det har fröknarna berättat flera gånger.

 Vi går och klär på Ella och sen kommer en nyvaken Lilly. 
-LILLYYYY!! utbrister Ella överlyckligt och springer fram till henne och ger henne en bamsekram och så står de och kramas, länge!! Och Lilly ser lika lycklig ut hon. Sen säger Ella: Ella åka hem nu Lilly, medan hon så förståndigt "nickar" med huvudet.
Små gullungarna, hur rörd blir man inte!?! Så himla kul att se! De är ju så små, gullhjärtarna!2 kommentarer:

Lady-G sa...

åhhh vad fint.
Fint foto och fint gjort av tjejerna.
Min dotter heter ju Ella.
Och när vi väntade yngste sonen var namnet på om det var en flicka just Lily!
Hur kul !!
Kram till dig. Till er.
och hoppas du får en underbar helg

Vit stjärna sa...

Helt underbart!!! Både bilderna och vänskapen mellan småtjejerna! :)

Kramkram

av lycka, mys, pirr i magen och kärlek