måndag 20 augusti 2012

Ella

min fina fina lilla tjej!
 Älskade underbara lilla Ella. Du är så duktig och världens goaste, tokigaste, härligaste gullskrutt! ;)
Du överraskar mig ständigt, du är så klok! Åhh jag älskar dig så mycket så det är inte klokt!!!!!!!!När Ella började dagis, och alla sjukdomar kom en efter en, rubbades alla sovrutiner då Ella sov mellan mig och Tommy mest hela tiden. När tiden började närma sig att Theo skulle komma, var vi ju tvugna att ta tag i det där att få Ella att sova i sin säng igen. Det gick över förväntan bra, men en gång per natt vaknade hon alltid, och lata som vi var fick hon sova vidare emellan oss resten av natten. 
Jag oroade mig lite hur det skulle bli när Theo väl kom och hon helt plötsligt inte skulle få komma och sova mellan oss längre, men det har funkat hur bra som helst! Hon sover hela nätterna och har hon väl vaknat och gnällt lite har vi bara förklarat att hon ska somna om i sin säng igen och så har hon gjort det!!
Läggningen är också lätt som en plätt! Vi sjunger lite, pratar om dagen som varit och om vi ska hitta på något kul dagen efter, sen säger vi godnatt och går därifrån och Ella somnar helt av sig själv! Hon är så mysig med Theo och pysslar om honom. Han får låna hennes kaniner och hon vyssar och tröstar om han är ledsen. Ger honom nappen, ska pussas och kramas och gosas hela tiden. (självklart blir det något utbrott per dag också, men om man ser i det stora hela;)
Hon skruvar av alla korkar nu, ställer sig i trappen för att nå låset till dörren och låser upp (farligt farligt, måste köpa en hasp!) och hoppar jämfota hela tiden (hennes nya favoritgrejj! ;)


Nike-setet som Ella har på sig fick hon förra sommaren av mormor och morfar, så roligt att hon fortfarande kan ha det! Måste visa er några bilder jag tog nu den 30:e juli, och några bilder från förra sommaren den 12:e juli
Jag bad Ella ställa sig vid trädet eftersom jag kom ihåg att hon stått där förra sommaren och tänkte att man kunde jämföra hur mycket hon växt ;)


posar lite ;)

"kan du skratta!?" ;)

30:e juli 2012

Åh kolla goshjärtat förra sommaren! Så liten!! 12:e juli 2011

lilla lilla gobiten

så mysig!!

2 kommentarer:

Nettan sa...

Hej. Vilka fina bilder på Ella. Hon ser så busig ut. :)

Alva var också duktig för ett tag sen. Men nu under sommaren har det blivit lite si och så med sovtider osv. Men nu började hon hos dagmamman igår så nu är det dags att införa rutiner igen. :)
Egentligen är det väl inte så farligt men jag har slutat röka igen och slutat äta massa onyttigt. Gah, är så sugen på nåt gott så jag blir galen. :) Blir lite lättirriterad då. :P

Robins förlossning.. Hm, jag vet inte om det var för att jag då hade vissa förväntningar. Innan Alva hade jag ju ingen aning om hur det skulle vara. Sen när det inte blev som jag väntat, även om jag var fullt medveten om att det inte behövde bli lika, så blev allt kaos. Det blev ju kejsarsnitt tillslut med Robin. Men som du skriver, som det känns nu så gör jag aldrig om det igen... :) Efter Alvas tänkte jag, det här var inte så hemskt som jag trodde. :)

Vi måste absolut träffas snart. Blev så arg när jag såg att Tommy och Alva fick träffa er när inte vi var med. :)
Alva pratar om Ella jätte mycket. Vill se bilder här på bloggen osv. Min kompit Ella, som hon säger. :)
Vi kan i princip när som helst så säg nån dag eller så som ni kan. :)

Många kramar!

Sofie sa...

Men va duktig hon är!! :)Nu blir jag alldeles tårögd! :) Söta lilla Ella och Söta stora Ella! Vi ses på måndag! Det ska bli såå mysigt!! :) PUSS

av lycka, mys, pirr i magen och kärlek