måndag 5 december 2011

2:a ljuset tänt




Igår morse blev lite stressig ;) Så det blev ingen mysig adventsfrukost med andra ljuset tänt (det tände jag en snabbis sent igår kväll, bara för att ;) Men i morse däremot, satt vi i lugn och ro med tända ljus =)
I lördags var jag och Ella och storhandlade lite på Citygross, och vad glad jag blev när jag såg att de sålde julrosor för 49 kr!!!! Ica Maxi brukar annars vara ett säkert kort om man vill hitta lite billigare julrosor, brukar ha för 69 kr, men i år tror jag de låg över hundralappen.

I lördags var även alla tjejerna på jobbet hembjudna till Chefen på middag, så hiiimla gott!! Oxfilé, potatisskivor, vitlöksbröd, sallad och en grym sås, Mmmmmmm!! De bor i en uuuunnndddeerbaaaar lägenhet med nästan 4 meters takhöjd, kakelugn, underbart maffiga fönster och alla detaljer som verkligen gör det där lilla extra! Den är så maffig, så himla snygg, man bara tittar på allt och njuter!! =) 

Jag tog med systemkameran i hopp om att knäppa lite fina bilder, men glömde minneskortet!!?
Tog några bilder med mobilen, men vet inte om Stina godkänner att jag lägger upp dem, men jag måste visa en bild jag tog på deras snygga lampa som gjorde ett så himla fint skenmönster i deras sovrumstak ;)




 Den här helgen verkligen rusade iväg! =)

2 kommentarer:

Viktoria sa...

Åh vad mysigt med julrosor, de är så himla fina!!

Kramar Viktoria

Josefine sa...

Vilka himla fina bilder vännen!! :) Mysigt med julrosor. Jag är lite dålig på det men kanske ska försöka mig på att få en att överleva denna jul! :) Massa pussar och kramar <3

av lycka, mys, pirr i magen och kärlek