måndag 14 mars 2011

Blixtsnabbt ;)

Gjorde en beställning i från Barnvänligt förra veckan, väggdekaler till Ellas rum som jag spanat in länge nu, och herregud vilken snabb leverans! =) Gjorde beställningen på tisdag morgon och fick sms redan på onsdag kväll att jag kunde hämta ut! Toppen!
Ugglan till vänster är i "griffeltavlefärg" så Ella kan rita på den sen (fast vid närmare eftertanke är det kanske inte så bra att "lära" henne att rita på väggen! Söt är den iaf;) 

Efter att jag såg bygglov förra veckan (då de till och med var här i min hemort;) blev jag så inspirerad till att göra som ett litet fik till Ellas rum där hon kan sälja bakverk, nu när det finns så himla många fina tygbakelser etc. att köpa överallt! Ett litet bord med fyra små stolar och så kan vi leka fik sen, min tanke var då att griffelugglan var perfekt att skriva vad som finns att handla om vad det kostar på ;) 
Haha jag är lite knäpp, dröjer ett litet tag innan Ella vill leka fik, (eller så kanske hon inte alls vill leka fik, bara mamma som vill ;) men det är mysigt att fantisera;) Det är sååå roligt att spåna om hur hon ska få det på sitt rum lilla hjärtat! 


Måste bara skriva att det är så himla roligt att det bara blir fler och fler som tittar in här och extra glad blir jag ju såklart när ni skriver en rad! Verkligen jätte kul! =)

3 kommentarer:

Min gata på landet sa...

Vilken toppenmamma Ella har! :)

Linda N sa...

Det låter ju supermysigt med ett litet fik. Stackars Lukas kommer att få leka nåt liknande med sin mor. Jag har "bestämt" att han ska ha ett litet kök på sitt rum ;)

Therese sa...

Åh vilket fusk. Jag beställde sånna där liknande klisterdekaler till tjejernas lekrum för 2 veckor sedan som inte har kommit än. Suck

Det ska bli så himla roligt att få träffa er imorn gumman!!

av lycka, mys, pirr i magen och kärlek