måndag 7 februari 2011

För ett år sedan..

.. den 7:e februari 2010 fick vi veta att vi skulle bli föräldrar!!! =) <3

Jag och Tommy hade slutat "skydda" oss i slutet på november och tänkte att det skulle nog dröja ett tag innan vi två skulle bli tre. 
Min mens var sen, men jag tänkte att det säkert inte var så konstigt när jag ätit p-piller i 11 år, det kunde säkert bli lite si och så innan allt blev regelbundet.
Cissi hade tjatat ;) på mig att jag borde göra ett gravtest, men jag trodde inte jag var gravid och ville vänta tills jag var 2 veckor sen för att vara på den säkra sidan så att inte testet skulle visa fel. 

För ett år sedan var den 7:e en söndag. Fredagen innan hade jag köpt två test. Hela helgen hade vi folk här som sov över så jag ville inte göra testet förrän jag och Tommy var själva hemma. 
På söndag kväll kom Tina och Tommy hem och åt middag hos oss, de var nyss hemkomna från Thailand och så bruna och fina! 
Tror att klockan var närmare 22 när de åkte hem, jag tänkte att jag skulle vänta med att ta testet en annan gång när det var så sent, men ändrade mig när jag tänkte att jag skulle behöva vänta så länge innan det skulle klaffa att både jag och Tommy var ensamma tillsammans.

Jag går in på toan, med testet i högsta hugg. Jag hade berättat för Tommy att jag köpt hem test, men inte att jag gick in för att testa nu. 

På en gång visar stickan att jag är gravid!!!!! Jag blir alldeles skakig både glad och rädd på något sätt! Ett helt nytt kapitel för oss, spännande!!!!

Jag går direkt till Tommy som sitter vid datorn och säger: - Du ska bli pappa, tror jag i alla fall, om jag har gjort rätt! Jag visar Tommy stickan. 

Han ler stort och säger åt mig att sätta mig i hans knä så lugn och trygg som alltid!
Jag är fortfarande skakis och gråter och skrattar om vartannat! =)
Inte trodde vi att det skulle gå så fort! Men gud vad härligt att det gick så bra!!! =)

Vi har svårt att somna båda två och ligger och pratar i sängen, så mysigt, spännande, och pirrigt!!!

Jag kommer ihåg att jag vaknade ganska tidigt morgonen efter och kunde inte alls somna om. (Jag var så hela första veckan, så nervös och pirrig!! =) Kommer ihåg att jag gick ut på en promenad och skickade mess till Tommy att "jag och MAGEN" var ute på prommis!! <3 Var så häftigt att veta att det fanns en liten minis där inne ;) 

Den här bilden knäppte jag på mig själv på morgonen då den 8:e, t-shirten hade jag fått av Tina och Tommy från Thailand och den hade inte kunnat vara mer passande ;) Precis som jag kände mig!! =)Tänk att lilla Ella låg där inne <3


Det är så häftigt!! Så ofattbart underbart!!! ;)

3 kommentarer:

Elin sa...

vilken lycka! när jag läser minns jag hur det var när jag själv gjorde gravtestet. dagen när Elis blev till och stickan visade två streck börjar oxå närma sig :) när man tittar på sin underbara bebis kan man inte fatta att han legat i min mage. allt på hans kropp, hela han har blivit till i min mage. helt ofattbart!
tänk att man kan älska sååå mkt!
massa varma kramar till er
Elin&Elis

Helena & Emma sa...

Härligt :)
Ni är underbara föräldrar och Ella är underbart söt. Livet är bra härligt ibland =)
Kramisar

DINARAS FAMILJELIV sa...

haha, tack fina!
Ja, det var ju lite galet o ha strumpbyxorna på huvudet! Men mycket galet man gjorde som barn!

av lycka, mys, pirr i magen och kärlek