fredag 18 februari 2011

Visar lite bilder från vårat vardagsrum! =)
Jag tycker det är så mysigt med Ellas små saker som ger sådan färgklick! Jag blir så glad av dem ;) Mys!
Ellas mysiga gym fick hon av mormor och morfar <3 i julklapp =)
Gåvagnen fick Ella av moster<3  i julklapp =) Perfekt att samla alla små leksaker i!
Vardagsrummet såg ut såhär när vi flyttade in för 4 år sedan.. Vi började med att bygga ut och måla om utvändigt så mest saker har hänt utanför huset. 
Eller nu när jag tänker på det har det ju hänt en del här inne också ;) Övervåningen är ju ny och fräsch, köket fick vi ju göra om i somras/håller fortfarande på. Toan är ju ny och fräsch, datarum/föredetta sovrum gjordes ju om när vi flyttade in. Bara hall och vardagsrum kvar! Hallen är värst!! Gräslig med blå tapeter, gud så jag vill göra om där men blivit stoppad av sambon som vill bygga ut även den (vill ju jag med förstås;) och tyckte jag skulle vänta på utbyggnaden annars skulle det bli sådant dubbel jobb.. nu såhär 4 år senare och fortfarande ingen utbyggnad känner man ju att det hade varit värt att göra om två gånger! Men det är alltid lätt att vara efterklok ;) Hallen är ju så viktig med sitt första intryck också!
Vardagsrummet mår jag inte dåligt av på samma sätt iaf ;) Tycker att det är mysigt med beige tapet så de vita möblerna kommer fram  (skulle faktiskt kunna tänka mig att måla om i en ljusare men fortfarande beige nyans =) "fond hörnet" däremot är väl inte favoriten! Våra soffor har jag aldrig heller gillat men fick ge med mig när sambon vägrade något annat!! Han skyllde på sin onda rygg som stackarn har haft jätte mycket problem med så jag kunde inte sätta mig emot hans välbefinnande. Nu har vi haft dem i 7 år så jag tror han börjar ge med sig om att köpa något nytt ;) Wiiihoooo! =)


Här ser ni fondhörnet ;) haha!

3 kommentarer:

Caroline1985 sa...

Det är svårt att få ett helhetsintryck när man bara sett små bilder, men det verkar vara ett jättemysigt hus. Himla härlig atmosfär känns det som.

Anonym sa...

Grattis lilla Ella gobit på namnsdagen idag önskar Eila o Arne

Anonym sa...

Har sambon stoppat dej? Är det du som renoverat allt hemma?

av lycka, mys, pirr i magen och kärlek