lördag 8 januari 2011

Godmiddag ;)


Ikväll blir det mera tjejmys för då ska jag och Ella åka och hälsa på Fin <3 =)

Ville bara visa min nya kofta ;) Jag älskar färgen, tror den kan bli snygg till sommarbrännan också ;) Börjar längta efter sol, vår och sommar nu ;) Men nog är det mysigt med det vita landskapet också! 

Nu till en helt annan sak:
Något man ofta får höra är hur brösten kommer förändras efter en graviditet, något jag däremot aldrig hört och därför inte alls tänk på, var att även rumpan skulle förändras! =( 
När min mage försvann, försvann även rumpan! Och jag är jätte ledsen! 
Jag har aldrig haft stora bröst eller så, men rumpa har jag i alla fall haft! 
Min rumpa har varit mitt "trumfkort" , haha! ;) Har alltid fått mycket komplimanger för den, och säkert därför trivts välldans bra med den ;) Men nu finns den inte längre! =(

Jag, Ella och minsta lillasyster-moster var en sväng på rean, jag tänkte då att jag skulle köpa mig ett par nya byxor 
(för inga sitter tajt längre! Leggings sitter ju tajt, men eftersom jag inte har någon rumpa får jag häng till och med på dem!!) 
Men jag kom inte hem med några. Hur kul är det att köpa ett par nya byxor när man har en lång platt rumpa?! Nej hua! Vilken chock man fick när man kollade sig i spegeln i provhytten!
Älskligen har sagt åt mig att det är väl inte hela världen, jag får väl träna upp rumpan igen! Så så fort jag slutat amma ska här tränas rumpa! Alex kanske kan ge mig några "killer-rump-övningar", Haha! 

Ruuuuuummmmmmppppaaaann kom tillbaka, jag saknar dig!! ;)

3 kommentarer:

Linda - Nagelteknolog sa...

Haha ja du får träna upp den igen, men du är så jädrans snygg ändå, man kan ju inte ana att du fött barn för ett par månader sedan!!! Helt otroligt. Jag har lite för mycket mage just nu, du kan få ta lite av den och fylla din rumpa med ;)

Puss och hälsa Josse <3

Camilla E sa...

UTfall utfall utfall!! Prova det! Puss

Alexandra sa...

Ja,på en del förändras kroppen och på en del andra så händer ingenting,det är orättvist.Men du får träna upp rumpan sen.Jag har min jäkla mage som efter 3 barn nu verkligen inte vill krympa,blä,den delen är svårast.Kram!

av lycka, mys, pirr i magen och kärlek