måndag 29 november 2010

Sova =)

Jag och Ella somnade vid ca 24.00 igår natt, fick en chock när jag vaknade av att hon ville ammas och klockan var 6.15!! =) Så länge har hon aldrig sovit tidigare! Vi ammade, och sov sedan till kl 9.00 igen, vilken duktig tjej jag har! ;)
Inte för att jag tycker det är så jobbigt annars heller, hon brukar sova, 4-5 timmar efter vi lagt oss, sedan amma, sedan sova 2-3 timmar osv. De senaste nätterna har hon sovit i 3 timmars perioder, det funkar också.. har bara varit någon natt ibland som hon vaknat varannan timme vilket jag tycker är ganska jobbigt när man är så trött, men som tur är har det inte hänt många gånger!
Men jag skulle absolut kunna vänja mig med att få sova 6 timmar i sträck som i natt, hehe, härligt ;)


Här kommer en drös bilder, som jag knäppte för någon vecka sedan, på en nyvaken Ella - paparazzi mamman ;)meeeeennn mamma.. får man inte vakna i lugn och ro? en stor svart kamera mitt i ansiktet!

passa så jag inte boxar bort den

nehä.. hot funkade visst inte, hon förstår ingenting den där mamman!

.........

hörru!!

åååhhhh tooookmamman..!!


suck..

3 kommentarer:

Linda - Nagelteknolog sa...

Hahaha!!! Gud vad lik hon var dig på dom här korten :)

Träffade ju som sagt Josse idag, vi tycker att vi ska ses någon kväll innan jul. Behöver ju inte vara en helg. Kanske en torsdag kväll? :)

Kuggade på provet gjorde jag också haha! Vi pratade så hemskt så det vart ett ynka slarvfel. Dom måste vara helt perfekta. Gör om det igen nästa vecka. Men Josse var nöjd i alla fall ;)

Puss!

Karin sa...

åhh, ella med sina miner, vad jag saknar er! :)

Linda-Marie sa...

Hahahahah! Vilken go-fis! Näst sista bilden är ju bara föööör underbar!

Kramis!

av lycka, mys, pirr i magen och kärlek