måndag 27 september 2010

Hjälp!

Åhh nu måste jag ha eran hjälp! Det är lite bråttom (innan kl 19 ikväll) så vi får väl se om ni hinner svara ;)

Jag har gått och spanat och trånat efter denna lampa länge nu!
Mio har haft halva priset på den ett tag och jag har varit så rädd att den ska försvinna.. men samtidigt är vi ju inte klara i köket ännu.. och när de har halva priset på nåt, brukar det ju inte vara öppet köp.

Nu är det så att vi har ganska lågt i tak i köket och lampan är STOR.. så jag har varit så rädd att den kommer vara mitt i ansiktet på en när man ska äta.. att man inte ser den man har mittemot.. jag har tagit mått, mätt och försökt föreställa mig, men det är ju så svårt..

Sambon hatar lampan och är jätte emot hela grejjen och har dumförklarat mig på en gång hur jag skulle kunna ha en så stor lampa, vi som har ett sådant litet kök, köksbord etc. Men jag har inte kunnat släppa det..

Var in idag och frågade om det fanns någon chans att få köpa den på öppet köp och ta hem och testa så jag kan släppa det här nån gång! Och de gav mig öppet köp till ikväll kl 19.00!!! =)

Överlycklig kånkar jag ut med lampan till bilen, men får knappt i den i bilen ens!! Haha! Tänkte hur ska det här gå? Men tillslut gick det ;)

Hade nästan övertygat mig själv om att den skulle bli alldeles mitt i vägen och att det bara var att åka och lämna tillbaka den på en gång och så slapp vi ha den här lamp-diskussionen nåt mer.
Då skulle jag ha fått bevisat för mig själv att det inte gick!Men nu har jag provisoriskt satt upp den.. och jag älskar den..! Men... vad tror ni? Är den på gränsen? Hur vet man lixom?
För mig går det ju bra.. men för någon som är längre, blir den mitt i vägen då? (Nu har ju jag väldigt lång överkropp så jag brukar vara välldans lång när jag sitter ner)
Suck!! Så svårt! Litar inte på mig själv för jag vill ju så GÄRNA att den ska funka.. så jag kanske griper efter halmstrån? Finns det någon regel om hur långt ner den kan sitta?
Sambon skulle komma hem och vara smakråd när han slutat..men på nåt sätt litar jag inte på honom heller eftersom han är så himla EMOT den här lampan.. så han kommer döma ut den på en gång.. =/
Snälla hjälp, vad tror ni? Är det jag som har för svårt att släppa den? Är jag dum som hoppas att det kommer funka? Vill jag så gärna så jag blir blind?

8 kommentarer:

Anonym sa...

Jättesnygg lampa! Klart du ska ha den :)

Lycka till med krypet i magen också, det är väl snart dax!

Kram Elin

Anonym sa...

Jag tycker den är snygg å tror nog att det blir bra!

Tessan sa...

Jättefin! Våran kökslapma sitter så långt ner att de som är långa ine ser över bordet men vi har aldrig tyckt att det varit ett problem. Speciellt eftersom vi ser under den, vi som bor där :) Jag tycker den sitter högt upp. haha

Stina sa...

Jag e ingen lampexpert,men tycker den e skitsnygg...det står ju Sofie på den!!!//Stina

Linda sa...

KEEP IT! Om inte annat så kan du säkert få användning för den någon annanstans i huset!

Och du....ska inte du ha barn vilken sekund som helst? Varva ner ;)

PUSS!

Nettan sa...

Du kniper igen va? Jag har sagt 29:de hela tiden!! =) Lycka till nu gumman. Spännande. Wieee.

Linda N sa...

GRATTIS!!! Vilken söt tjej ni har fått. Lukas (tror att han kommer att heta det) tyckte att hon verkar vara en riktig snygging, hän längtar till första mötet. Hoppas allt har gått bra för er alla tre. Kram från familjen Nyman/Olsson

Anonym sa...

GRATTIS till er gullunge! Hon är verkligen jättesöt och vilket fint namn!Önskar Emmy, Ella, Anna och Mats

av lycka, mys, pirr i magen och kärlek