onsdag 26 maj 2010

Ledig onsdag =)

Var uppe till halv 3 igår natt och bakade bagels! ;) Att det ska vara så svårt att få tag på!? Åkte till hemköp, willys, maxi och city gross, men inga bagels! Skulle promt ha bagels, Så det blev till att baka istället ;)
Upp kl 8.30 imorse sen kom Malin, Emma och Tyra =)

Vi har njutit i friskluften (det var riktigt skönt när solen var framme, men blev ganska kallt så fort den försvann) med nybakade bagels, cremechees, skinka, salami, grönsaker, smoothies, jordgubbar, annanas, vattenmelon, äppeljuice och ungsbakade chips ;) och en massa prat! =)
Lyckliga tjejer!! Så fina!!

Efter att tjejerna åkt hem satte jag mig i solen och läste lite tidningar, men den försvann allt för fort och då blev det iskallt, så jag gick in och la mig på soffan och lyssnade på musik istället (känner att jag kommer somna gott ikväll;) Lillmys inne i magen buffades för fullt <3 Var väl tråkigt när mamma bara låg stilla istället för att vagga runt ;)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Gud vad Tyra är söt! Vilken gobit =)

Puss Linda

Anonym sa...

Tack för en härlig dag :)
Kramar från Malla

Linda N sa...

Lät ju riktigt gott med bagels. Är inte det lite bökigt att göra? Har du nåt bra recept? Hoppas ni och magen har det bra. Här växer det så att det knakar. Men jag var till barnmorskan idag och magen var mindre än vad jag trodde ;)

av lycka, mys, pirr i magen och kärlek