torsdag 29 april 2010

Ultraljud

Igår fick vi äntligen titta in hos bebisen =) Gud vad häftigt det var! Jag kunde inte slita mig från skärmen en sekund, skrattade till av lycka flera gånger så att hela magen hoppade när hon försökte få en bra bild =)

Det första hon sa var "kolla nu ligger den och sväljer fostervatten, ser ni hur halsen jobbar?" =) Hon visade oss hjärtat, åh vad häftigt det var att se det lilla hjärtat slå! och kissblåsan och "ser ni benen, den ligger i skräddarställning med benen i kors"
Sedan sa hon "ser ni att det är en hand" och jag blev alldeles tyst för jag tyckte att hon sa ser ni att det är en HAN, och jag hade ju tänkt att jag inte ville att vi skulle ta reda på vad det är förrän den tittar ut. Men sen förstod jag att hon hade sagt HAND och inte HAN, haha! Hon visade oss ögat "ser ni iris?"

Hon mätte huvudet och visade oss hjärnan och sa att allt såg bra ut, sedan mätte hon lårbenet för att datorn sedan skulle räkna ut rätt datum =) Hon sa att överläppen såg intakt ut och sen när vi såg en helhetsbild igen låg bebisen med händerna framför ansiktet, hon trodde att den försökte hitta ett finger att stoppa i mun "ser ni tummen?" =) Det såg ut ett tag som att den låg och hickade, men jag var så inne i allt så jag glömde bort att fråga om det var det den gjorde, men jag tror det! =) Hon sa vid några tillfällen "han" om bebisen, men förklarade snabbt att hon inte sett vad det är för kön utan att hon bara säger han av en reflex. Vet att Emma berättade att hennes barnmorska också sagt han till deras lilla Tyra på ultraljudet =)

Åh det var så häftigt! Men det gick så himla fort! Alldeles för fort. När vi var klar sa barnmorskan till mig; "du hade kunnat legat här hela kvällen va?" Jaaaa!! svarade jag =) När jag och Tommy kom hem igen kollade vi på bilderna och mös <3 Våran bebis! <3 <3 <3 Den 1:a oktober får vi äntligen träffa dig och hålla dig i våra armar lillmys!! =)

Tänk att den där söta lill minisen ligger inne i min mage <3 kärlek! Jag är så lycklig!!!

9 kommentarer:

Malin sa...

Nämen åh vilken liten sötis Sofie :-) Vad roligt!!

Kram!

Anonym sa...

Men Sofie....Nu gråter jag av lycka igen! Jag är så glad för eran skull! Hur ska det då bli när det är min tur? Jag kommer gråta i 9 månader haha =)

Puss puss puss Linda

Sandra sa...

Nämen vad myysigt!! Vilken sötis!
Du, hade en liten fundering. När tycker du jag ska klippa mig före bröllopet?? Är det för tidigt med den 21 maj då jag bokat tid hos dig? Ska jag vänta några veckor? Kram!!!

Anonym sa...

Men jisses Sofie... jag är så lycklig för er skull! Hjärtat smälter. Det är ju så spännande!

Kram Lia

Anonym sa...

Gosunge!!!! :) Känns så härligt att "vi" ska få en liten till familjemedlem, du och jag <3 Är så glad att jag inte vet vart jag ska ta vägen!! Ihhhhh..ofattbart!!! :)

Tack för en grym kväll igår hjärtat!! Älskar dig mest!

Puss puss puss (Josse)

Anonym sa...

Gosunge!!!!! :) Tänk att "vi" ska få en ny liten familjemedlem du och jag!! <3 Är så glad att jag inte vet vart jag ska ta vägen!! :) Iiiihhhhh..ofattbart!!!!!

Tack för en grym kväll igår hjärtat! Det måste vi göra oftare! Älskar dig gosegrisen!

Puss puss puss (Josse)

Anonym sa...

..oj..trodde inte båda skulle komma upp! :) Tyckte det ena försvann!! Puss!!

sara sa...

Gud va underbart det låter :) jag längtar så mycket själv när man läser det du skriver.
Massa kramar!

Pernilla sa...

Visst är det häftigt att få titta in till de små liven! =)

Ni fick ju superbra bilder med er, vår lilla Blixten ville inte alls visa upp ansiktet för oss när vi var på RUL så inga bra bilder fick följa med hem. Nu, i och med alla blödningar, så har vi hälsat på ett antal gånger inne hos Blixten och fått en liten försmak hur h*n ser ut!

Kramar Pernilla

av lycka, mys, pirr i magen och kärlek