söndag 7 mars 2010

Vägra vinter


För att citera Tomas Ledin som hade en grym show för oss på konserhuset i Gävle i fredags:

Håll ut tiden är vår vän
Håll ut kommer snart med solen
Håll ut vi ska klara det här tillsammans
Håll ut några veckor till
Håll ut livet vänder i april
Kom och håll om mig
Håll ut

Världens bästa mamma och pappa bjöd oss på Tomas Ledin i fredags, tusen tack! <3 Riktig familjemys kväll! Roligt att få se Tomas på ett sätt man inte gjort förr, då vi har som tradition att alltid åka på hans sommarkonserter sedan vi var små =) Han började showen med att själv sitta och plinga på gitarren (jätte duktig!!) sedan kom hela bandet och det drog igång! All heder åt Tomas som kom tillbaka en tredje gång efter mycket jubel och skrik och gav oss sitt sista med munspel, stampa takten och sjunga själv, då var han nog bra trött!! =)

En kund kom in på salongen och var lite irriterad över att de hade frågat på nyhetsmorgon om vi sett något vårtecken ännu, vilket hon tycket kändes som ett hån, då det bara är vitt vitt vitt överallt! =)
Men jag måste ändå säga att bara det att asfalten har kommit fram på vägen känns som ett riktigt härligt vårtecken, när solen ligger på drömmer jag mig bort att få gå barfota på den varma asfalten! Jätte härligt! =) Snart är det vår ;)

1 kommentar:

Anonym sa...

Jag var ute och gick idag och det kändes - trots all snö - som vår i luften. Jätte varmt och skönt och som du säger så börjar ju marken bli bar...vilken härlig känsla =)

Puss puss gumman <3 /Linda

av lycka, mys, pirr i magen och kärlek