lördag 9 januari 2010Våren april 2008, gjorde jag en summering av mitt hår, året som gått sedan jag börjat som frisörlärling på salong poppitopp.
Nu har det ju nästan gått 2 år till sedan dess, men jag tänkte fortsätta från där jag slutade sist. (så får jag uppdatera i april igen när det gått ett år till ;)Efter jag varit hårmodell och utsatt mitt hår för allt för mycket, såg jag ut såhär i april 2008.I början på juni, fortfarande inte mina bästa hårminnen.slutet på juni 2008.I mitten på juli har jag och Fin 25-års fest! Superkul fest och här har jag äntligen fått i nytt fräscht löshår och färgen trivdes jag verkligen i!Lycklig cityfesten 2008 =)I mitten på september åker Marrrin, Fin och jag på underbar tjejsemester till thailand =) Löshåret åker ur ( blir så svettigt och jobbigt att bråka med det på semestern )
..och såhär solblekt blev jag efter nästan 3 veckor i sol och värme ;)
i oktober, direkt efter jag kommit hem från thailand, åker vi till stockholm med salongen och bor 2 nätter på hotell och njuter av visningar, mingel och champagne! ;) Både med och utan löshår ;)I november blev jag sugen på att testa att färga håret riktigt rött.

Men trivdes aldeig riktigt i det, så i december blev det lite mer åt det koppriga hållet och löshår i igen =)På nyårsafton 2008-2009 var jag tärna på Stinas och Peters bröllop.Januari 2009 på födelsedagsfest.Februari på 25-års schlager-disco fest ;)Mars.
I början på april, ännu en rolig 25-års fest i kopprigt hår, men någar slingor senare går vi mot ljusare tider med nytt långt blont löshår =)

4 kommentarer:

Anonym sa...

Du är ju fasen så snygg i ALLT!

Dags för mig att komma och klippa topparna igen. Nu håller jag på och spar ut luggen ;)

Puss puss Linda

Linda-Marie sa...

Ja! Snygg i ALLT!
Haha!
Ha det gott vännen! Kramis Lia

Anonym sa...

Fin i alla färger men blond är klart snyggast :) Kramar Malla

SOFIE sa...

Haha ni är allt för snälla ;) De översta bilderna är ju verkligen gräsliga, men ni är gulliga ni =)
<3

av lycka, mys, pirr i magen och kärlek