måndag 23 mars 2009Det är så härligt nu när dagarna blir längre och ljusare! Jag får så mycket mer energi!
Vi köpte vårat hus för snart två år sedan och bland det fösta vi gjorde var att riva ner de illröda tapeterna i sovrummet och tapetserade om i en ljus behaglig tapet. På grund av ombyggnad fick vi göra om sovrummet väldigt snart igen, våran snälla granne målaren kom och målade sovrummet och sedan dess har vi inte haft några lister i rummet. Förrän nu! Varför i hela världen väntar man nästan två år med att sätta upp lister? Det går ju så snabbt och smidigt och vilken skillnad sen! Jaja, jag är glad att vi går mot ljusare tider och att energin ligger på topp! ;)

4 kommentarer:

VITA NYANSER sa...

Tack goa du för din gulliga kommentar hos mig! Ditt fönster här uppe såg ut att kunna vara taget hos mig. Jag har mycket rullgardiner, gillar fyrkantiga krukor och har ofta 2 - 3 likadana saker brevid varandra. Kul!

Kram L-L

Malin sa...

Nämen Heej! Hihi, jag har precis börjat med det här, måste ju testa. Kul att följa din blogg med. Gud så fint du har det hemma, supermysigt hus! Vi ses snart ;) kramar!

Mitt smultronställe sa...

Vi sålde vårt hus förra året, hade bott där i 12 år. Först när vi sålde det blev det helt klart. Undra varför man är sån... Det blir ju så fint när det är klart.

Ha en bra dag, Camilla.

Linda sa...

Hej gumman. Jag bokade en tid hos dig på torsdag för klippning =) Var meningen att det skulle bli nästa torsdag för då är jag ledig, men jag rättade aldrig till den för jag blir hemma hela veckan. Berättar sen.

Puss vi ses på torsdag (om jag är på benen)

av lycka, mys, pirr i magen och kärlek