söndag 21 december 2008

Granen står så grön och grann i stugan.. =)Tog en lång promenad i det härliga solskens vädret, sen har jag klätt våran lilla gran ;)


Den lilla fågeln i silver kommer från Ikea, tycker de är så söta. Kommer ihåg att min farmor och farfar hade liknande i granen när jag var liten, fast de hade färgglada stjärtfjädrar om jag minns rätt =)Igår kväll slog jag in alla julklappar. Älskar att slå in klapparna, men det tar alltid längre tid än man tror. Jag brukar sätta mig på golvet med allt pyssel runt omkring mig.


Igår fick jag hjälp av en nyfiken liten Iggy (det är ju hans första jul;)Först försökte han krypa in i paketet (mamma, han ville gärna bli din julklapp ;) men jag hann inte få med det på bild.

Alla paket inslagna, det blev röda paket i år ;) Ett litet julklappsrim blev det till lillasyster, men inga fler.. Brukar ni rimma till paketen? =)

kram

6 kommentarer:

Vit stjärna sa...

Underbart med alla vackra paket färdiginslagna och liggandes runt fina granen! Önskar det vore så här oxå, men tidsoptimism som man är ska jag jobba fullt kommande 2 dagar + slå in paket, mysa till det ännu mer, klä granen å helst måla en masssa... ;o) Tur att alla saker är mysiga för då går det ju så mkt bättre å jul lär det ju bli vare sig allt är klart eller inte å det är ju huvudsaken! =o)
Kram Anna

Vita ljuva tankar sa...

Vilken söt liten gran...eller så är paketen jättestora ;)

Hälsningar Linda

Vägen till Drömhuset sa...

hej gumman :) det var ett tag sen, vad konstigt att du inte kommit in på sidan :(

söt gran ni har, paketen ser gigantiska ut!! vad fint inslagna de var!! vad fina bilder du har på bloggen, superfina :) ser att du har varma och söta sockar, jag har köpt ett par med plastad undersida, som på bebissockar, så jag inte halkar haha :)

pläden kommer från hemtex och kostade runt 500 kr. de hade ta 3 betala för 2 när jag köpte dem, så jag har 2 i sofforna i v-rummet och en i sovrummet :)

stor kram sara

Linda sa...

Hej min älskade. Gud vad jag känner att jag saknar dig! Vi måste hinna ses under vår ledighet i jul... Om det bara så är en snabbfika =)

Jag vart mycket bättre i håret! Vilken härlig färg. Du är bäst!

Puss och kram Linda

Från koja till slott sa...

Hej! Vilken fin blogg du har, hittade precis hit!
Söt gran förresten! =)
Kramar Pernilla

Linda sa...

Gott nytt år gumman!

Tack ännu en gång för proffsig hjälp! Ska starx slänga i färgen i håret.

Ha så kul på bröllopet och hälsa och gratulera från mig.

Puss och kram

av lycka, mys, pirr i magen och kärlek