söndag 6 april 2008Godkväll =)


Vilken härlig lördag! Vaknade av solen och fågelkvitter (de kvittrar fortfarande därute fastän det är kväller, härligt ;)
Började storstäda, blir alltid så sugen på att städa när det är härligt väder! Man blir så glad när man är klar ;)
Om man tänker bort den bruna busken och bara stirrar in sig på termometern kan man ju drömma sig bort mot sommaren ;) Härligt! Vad jag längtar!
Idag var det inte lika härligt väder dock. Har bara tagit det lugnt. Nu ska vi mysa med en film och varma mackor, mums!
Hoppas ni har haft en mysig helg!

3 kommentarer:

Vägen till Drömhuset sa...

hejhej!! vilka fina hårbilder du visar, du passar både i blomt och mörkt hår.. jag är mörkbrun i håret av naturen, men det senaste åren har jag varit nästan svarthårig.. nu har jag börjat ljusa upp det, så till sommaren ska jag ha min naturliga hårfärg med ljusa slingor är det tänkt!!

Ja det har varit härligt med frisk luft de senaste dagarna, har knappt varit inne någonting!! kan säga också att jag aldrig sovit så bra som de senaste nätterna, helt i koma :)

Igår grävde jag upp en rabatt på sidan av huset och tog bort allt ogräs, men tog tillvara pärlhyacintlökar samt tulpanlökar, så nu kommer den rabatten snart att blomma :) älskar våren!!

vad händer idag då?

kram sara

Linda sa...

Tack, tack jag tycker att det är så kul att det börjar komma lite färg på kläderna igen. Det tycker jag om =)
Just nu sitter jag med färgen i håret. Vad lätt den var att jobba med! Ska aldrig mer köpa färg i butiken! Den luktar så gott också OCH räckte långt. Vart nog till och med lite kvar. Det blir det aldrig i dom man köper på affären.

Robban shoppade jätte mycket. Tre skjortor, ett par jeans, ett par skor, två märkes deon och två par kalsongen (som han ångrade för han bara tog två stycken inne på MQ, sen när han skulle betala så märkte han att dom kostade 200 kr styck!) Jag gick in till Josse och skrattade och skvallrade!

Vi ses på torsdag. Puss och kram Linda

Piffa och puffa sa...

Spännande att du också bor två mil utanför Gävle, det gör jag också. Fin lägenhet ni hade. Massor av fina inredningsdetaljer.
Kram Anette

av lycka, mys, pirr i magen och kärlek