tisdag 8 maj 2007

I´m back! ;)


Nu har vi fått internet! =)

Vad roligt att se att så många varit in och hälsat på mig trots att det varit dött här så länge! Men nu ska det väl bli ändring på det ;)

I helgen har jag målat taket i gäststugan! Snacka om ont i nacken! När jag ska börja med något här hemma går jag alltid in med inställningen: "Gud vad kul det ska bli! " Sen är det så mycket förarbete och det blir ju aldrig klart, så under vägen hinner jag tänka: " Fy sjutton, det här ska jag aldrig göra igen, hur kunde jag få för mig det här!?" Men sen när man börjar närma sig slutet och ser resultatet, då är det värt allt! Då är allt jätte roligt helt plötsligt =) Och tur är väl det, att jag alltid får för mig innan att det ska bli så kul, för när jag väl har börjat måste jag ju avsluta det ;)

5 kommentarer:

Linda sa...

Heeeejjjj älsklingen! Välkommen tillbaka till bloggvärlden! *saknat massor*
Idag mår jag bra igen så jag ska strax åka till jobbet. Jag blev nog lite kall i helgen när vi åkte på crusingen.
Längtar till er fest den 19:e!!!

Pussar och kramar!!!!

Skåpet vart sålt förresten. Äntligen!

Josefine sa...

Härligt att du är tillbaka gumman! ;) Jag har saknat sig min kära. Det känns toppen med håret. Lite ovant bara att det är så uppklippt men jag vänjer mig mer och mer! :) Love you baby! Puss

Anonym sa...

Heeeeej stumpis!!!
Kul att ha dig tillbaka!

Gud va fin du är i det ljusa håret!
Har man en gång varit ljus, så vill man gärna tillbaka på nå vis. Inte sant?

Pusselipuss!!!
Lia

Lotta sa...

Hej tjejen!
Vad trevligt att se dig tillbaka igen! Har saknat dina gulliga små kommentarer!

Lyckas du måla utan att få i håret? Du skulle se mig när jag målade taket i vardagsrummet, jag hade mer färg på mig än vad taket hade tror jag!

Kram på dig / Lotta

Lantlig charm sa...

Hej kul att du är tillbaka=) kikade in häromdagen och undrade vart du blivit av? men nu så kan jag kika in här lite oftare och följa din renovering kul! puss och kram på dig med=)

av lycka, mys, pirr i magen och kärlek